zaterdag 10 november 2007

Nederlanders schuldig aan gedrag Marokkaanse jongens

door TP

Wat is dat toch met die onderzoekers van tegenwoordig? Het lijkt er verdacht veel op, dat zij willens en wetens aansturen op een andere uitkomst dan die het klootjesvolk zich logischerwijze heeft eigen gemaakt. Alsof er opzettelijk naar een politiek correcte conclusie toegewerkt wordt. Eén die vooraf reeds bepaald is. Het zou mij niet verbazen als zij in staat zijn de uitkomst van één plus één dermate te manipuleren, dat er van alles uit kan komen, zolang het maar geen twee is.

Zo kwam deze week Jan Dirk de Jong tot de opmerkelijke conclusie, dat het delinquente groepsgedrag van ‘Marokkaanse’ jongens eigenlijk de schuld is van de Nederlanders. Zo had u dat nog niet bekeken, maar ik kan u dus vanaf nu aanraden u eens beter te gaan gedragen.
Ik las in zijn onderzoek niets over inwoners van andere Europese landen, waar zij ook graag 'fun' maken, maar ik maak dan maar zelf de stap, dat bijvoorbeeld ook de Fransen schuldig zijn aan hun gedrag. Daar worden ook wel eens wat auto's in de brand gestoken door deze met Pietje Bell en Dik Trom vergelijkbare belhamels, aldus een artikel van Frank van Gemert en onze Jan Dirk de Jong.

Persoonlijk zou ik deze jongens liever vergelijken met Tijl Uilenspiegel, als we dan toch wat jeugdhelden naar voren willen halen, want was hij niet degeen, die zich verbaasde, dat iedereen zo'n hekel aan hem had? Terwijl hij toch alleen maar rotstreken met de mensen uithaalde? Maar ik kan mij zo gauw geen streken van hem herinneren die ook maar kunnen tippen aan de 'fun' van onze Marokkaanse lolbroeken.

Weer elders las ik van een Marokkaans meisje, in een artikel met de naam 'De arrogante Marokkaanse man' letterlijk: "De arrogantie van de Marokkaanse man hier frustreert mij de hele dag door. Om gek van te worden." Zij zegt dat overigens in Marokko zelf, dus de conclusie van Jan Dirk, dat dit gedrag niet goed is te verklaren door hun Marokkaanse afkomst, kan ik op mijn beurt dan weer niet goed verklaren. Wel waarom Marokkaanse meiden het hier zoveel beter doen dan hun broers.

Kan er niet een keer een onderzoek komen, waarbij bij voorbaat vaststaat, dat het gewoon etters zijn, die nodig eens moeten worden opgevoed en zoals te doen gebruikelijk een schoolopleiding volgen? Met huiswerk enzo, zodat ze geen tijd meer hebben om 'fun' te trappen.
En zou minister Vogelaar meteen even op willen houden met haar leugens over Marokkaanse schoolverlaters, waarvan zij de prestaties rooskleuriger voorstelt dan zij in werkelijkheid zijn? En zelfs dat stelde al geen moer voor.

Denkt men soms, dat wij gek zijn?
En nee, stel daar geen onderzoek naar in, alstublieft, want ik ken de uitslag al...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten