woensdag 18 januari 2012

VVV wat moet of doe je ermee ?!

door Cor Stoker

Wie denkt aan de Vereniging voor Vreemdelingenverkeer, zit goed fout. Verloedering, Verwildering en Verweesd zijn mijn VVV’s voor een nieuwe column die je wellicht aan het denken kan zetten.

Bij het aantreden van Pim Fortuyn werden de politici en de samenleving keihard gewezen op de verweesde samenleving en de puinhopen van Paars, in de gelijknamige boeken. En de hele Haagse kaasstolp viel over hem heen, kleineerde, sneerde en demoniseerde hem naar hartenlust en uiteindelijk was er een bereidwillige veganist die hem vermoordde en aldus de toekomst van een verweesde samenleving deskundig in zijn bloed smoorde.

maandag 16 januari 2012

TomatenSap geen ludieke grap

door Cor Stoker

Tijdens de rondreis van onze Vorstin naar “verlichte” zandbak staten, waren de regenten partijen hun fractievoorzitters naar Kunduz om aldaar de resultaten te bekijken van de politie opleiding en dat leverde een bijzonder resultaat op.

Vrouwtje Sap van Groen Links is altijd in voor een grap, denk maar aan de stekker en voor de SP doet Roemer aardig mee, met ingestudeerde one-liners strooiend haalt hij vaak het nieuws, maar ook de hakkelende PvdA coryfee Job Cohen kreeg een geniaal idee en zelfs de veilingmeester van D66 zag het licht, samen vormen ze een basis voor dit nieuwe gedicht.

Men had voor de pers algemene antwoorden over de missie, vrouwtje Sap maakte weer een grap, ze had geen hoofddoekje hoeven dragen, hoe origineel bedacht, want Afghanistan was ook verlicht en kon zij met ontbloot gelaat en haar zonder gevaar op straat verkeren, (helaas voor haar, vergat zij even dat de hele missie door veiligheidsmensen was omgeven), de gewone vrouw aldaar moet voor haar leven vrezen als zij de vrijheid van Sapje na zou leven.

zondag 15 januari 2012

Goedgemuts of een muts

door Cor Stoker

Okay Trixje is weer thuis, samen met haar gevolg, er was ophef over haar kleding en haar mutsje, tijdens haar bezoek aan een zandbakje waar ze even vrijuit mocht spelen, althans dat meende velen, behalve Geert die had wat anders gesignaleerd.

Kijk als je een land bezoekt, dan moet je als prominente vertegenwoordiger van je bedrijf, in dit geval de BV Oranje, wel de etiquette in acht nemen en je gastheer eren, zeg maar je steekt hem of haar op de bekende plek een handvol veren.

zaterdag 7 januari 2012

Aanvallen !! het grote bashen van de PVV en Wilders

door Cor Stoker


De laatste tijd komen er meer en meer pseudo journalistieke onderzoeken naar het hoe en waarom van het gedrag van de heer Wilders, waarin ik een duidelijke overeenkomst constateer met de destijds gangbare aanvallen op de vermoorde politicus Fortuyn.

Wilders zou gebukt gaan onder een post traumatisch verleden en indo achtergronden, ook zou hij Joods bloed in de aderen hebben, waardoor hij pro Israel zou zijn en anti Islam en zijn haren zou hij blonderen in navolging van foute Indonesische strijders.