zondag 25 september 2011

't Wordt een meisje!

door TP


Enkele weken geleden togen mijn vrouw en ik met onze zwangere dochter, schoonzoon en zijn moeder naar de echopraktijk voor de 21 wekenscan. Men zou dan kunnen zien of het een jongen of een meisje zou worden.

Probleem was, dat het ons niet verklapt zou mogen worden, want daarvoor hadden dochterlief en schoonzoon iets speciaals bedacht.
Nu ja, speciaal, in Amerika schijnt het heel gewoon te zijn, maar hier is dat nog niet zo bekend.

zondag 18 september 2011

Zet nou eerst die kraan eens dicht!

door TP

...en ga dan pas dweilen.


Leuk hoor, al die pogingen van links om te laten merken, dat je ook best wel naar oplossingen zoekt.
Het blijft alleen steken bij zoeken, ofwel houdt men ze geheim.

Bij Wilders is dat net andersom, maar de linkse betweters schreeuwen om het hardst, dat hij geen oplossingen heeft.
Misschien toch eerst die oren eens leegdweilen.

woensdag 14 september 2011

Ontvoerde Somalische Christen onthoofd teruggevonden

Somalië – Een ontvoerde moslimbekeerling is op 2 september onthoofd gevonden in een buitenwijk van de Somalische stad Hudur. Volgens bronnen werd Juma Nuradin Kamil op 21 augustus door leden van de extremistische moslimbeweging al-Shabaab ontvoerd.

Drie leden van al-Shabaab dwongen Kamil in een auto te stappen. Volgens christelijke leiders hield al-Shabaab Kamil al enige tijd in de gaten. Bijna twee weken na de ontvoering werd zijn lichaam gevonden op een straat in Hudur.
Uit angst om op te vallen en zo ook slachtoffer te worden van al-Shabaab durfden de christenen in Hudur het niet aan om het lichaam van Kamil te begraven. Uiteindelijk hebben onbekenden hem in het geheim begraven.
De manier waarop Kamil is onthoofd en achtergelaten duidt op het werk van al-Shabaab. “Het is normaal voor de leden van al-Shabaab om moslimbekeerlingen te onthoofden”, aldus een christelijke leider in Somalië. De extremistische moslimbeweging al-Shabaab heeft als doel om Somalië te zuiveren van christenen.

Open Doors

zondag 11 september 2011

Dankzij 9/11 nieuwe religie

door TP


Vandaag is het tien jaar geleden dat twee vliegtuigen zich in de Twin Towers boorden en één in het Pentagon. Een derde stortte neer voor hij ernstiger schade kon aanbrengen.
De haatreligie die islam heet, had weer toegeslagen met zo'n drieduizend onschuldige dodelijke slachtoffers.
Allah zij geprezen.

Tofik Dibi heeft genoeg van die islam. Niet dat hij die vaarwel zegt, maar hij stampt een geheel nieuwe religie de grond uit.
Genaamd islam.
Want, zo stelde hij, de terroristen hebben zijn islam, de ware, in gijzeling genomen. En dat vreet aan hem.
Zo'n tien jaar na dato wil hij dat juist nu tot uitdrukking laten komen.

zaterdag 3 september 2011

Schaamlapjes en attracties

door TP

In het eerste geval weigerden moslima's hun hoofddoekjes af te doen in het Rye Playland-park in New York, terwijl de attractie, die zij wilden betreden het dragen ervan voor de eigen veiligheid verbood.
Nu begrijpt zelfs tante Slobbedot nog wel, die ook altijd een hoofddoekje draagt als er wat te protesteren valt en als zij het plafond wit, dat zo'n ding gevaarlijk kan zijn onder bepaalde omstandigheden. Dat zij ondanks dat niet begrijpt, dat haar hoofddoekje totaal iets anders is dan het schaamlapje van moslima's, zal niet bij haar opkomen, maar Slobbedot ontdoet zich vrijwillig van dat kreng als zij de achtbaan ingaat. Als zij dat lapje al bij zich heeft. Een ongeluk zit in een klein doekje.