dinsdag 30 november 2010

Het tientje van Lieftinck

door Cor Stoker

Dagelijks worden we bestookt met financiële berichten waarbij het ene na het andere land om steun vraagt en de slangenbezweerders en medicijnmannen van de politiek en financiële wereld om het hardst roepen dat we als burgers ons nergens druk om hoeven te maken.

Wie wel eens van het domino effect heeft gehoord zal het navolgende niet bevreemden, ik ben geen econoom, ook geen financiële deskundige, maar slechts een simpele oud ondernemer en huisvader die leerde dat je geld maar één keer kunt uitgeven, terwijl onze overheden met een megaschuld doodleuk het geld dat ze niet hebben uitlenen aan hen die nog minder hebben.

Het mag niet meer!

door TP


Zij gaven het goede voorbeeld...
"De islam hoort op de vuilnishoop van de geschiedenis!"

Dit mag niet meer. Voortaan is elke kritiek op religie racisme. Zo hebben de wijze dhimm... eh denkers van de Raad van Europa besloten. Onder lichte dwang natuurlijk van hen die meesters zijn in racisme in de antieke betekenis van het woord. De apartheidsstrevers bij uitstek. De intellectuele indelers der mensheid in moslims en niet-moslims. In de ware gelovigen en de ongelovigen. In de hoogstaande muzelmannen en de minderwaardige muzelslavinnen.

U en ik dachten, dat racisme met ras te maken had. Maar dat behoort tot het verleden. Dus onthoud: Christendom is een ras. Of u nu geel, rood, zwart of blank bent, als Christen behoort u tot een nieuw uitgeroepen ras. Dit om u even bij te praten.

zaterdag 27 november 2010

Ein Volk, ein Reich, ein..................

door Cor Stoker

Heftige uitspraken, beladen historisch gezien, dus ontsteltenis in de zalen van de grootste ondemocratische vergaderruimte van het Brusselse Parlement als een Britse politicus de vergadering deze woorden toebijt, walging en woede vanwege deze woorden, de media springt erop en een rel is geschapen.

Wie deze verontwaardiging aanschouwt krabt zich acuut achter de oren, want diezelfde ontdane politici en politica zijn niet wars van het de maat nemen van zogenaamde rechtse partijen, die per definitie meteen extreem rechts genoemd worden, diezelfde ontdane dames en heren verklaren met droge ogen en krassende stemmen dat de aanhang van deze partijen, laag opgeleide, domme mensen zijn.

donderdag 25 november 2010

Tweede Kamer wil Productschappen afschaffen

door J.de Boer

Groot succes voor de stichting Nieuwe Vrije Agrarische Federatie (NVAF)

Het kon niet langer uitblijven. Lees hier hoe de Nederlandse politiek de NVAF steunt in haar overtuiging dat de verplichte heffingen aan Product- en Bedrijfsschappen niet meer van deze tijd zijn.

De Product- en Bedrijfsschappen zijn een achterhaalde vorm van afgedwongen solidariteit. Via hun zogenaamde collectiviteit zorgen ze ervoor dat de posities van onze bedrijven en sectoren steeds verder wegzakken op de wereldmarkt. Het Nederlandse bedrijfsleven betaalt jaarlijks honderden miljoenen euro’s aan deze overbodige instanties terwijl men het hoofd al nauwelijks boven water kan houden.

dinsdag 23 november 2010

Proces Elisabeth Sabaditsch-Wolff

O. Delecruze - 23 NOVEMBER 2010

Verslag dag 1

Het proces tegen Elisabeth Sabaditsch-Wolff wegens "het denigreren van religieuze leerstellingen" begint vandaag (23 november 2010) in Wenen. Voor degenen die niet zo bekend zijn met deze zaak, zie de lijst van artikelen op HVV onderaan dit bericht. De naam Elisabeth Sabaditsch-Wolff wordt in het verslag soms afgekort met "ESW".

Zoals Baron Bodissey schrijft: Dit is een historisch moment. Hieronder een foto die vandaag gemaakt is in de rechtszaal in Wenen, met dank aan SOS Heimat:

dinsdag 16 november 2010

Offerfeest gebaseerd op valsheid in geschrifte

door TP

Het offerfeest van de Mohammedanen houdt in de herdenking van het offeren van de zoon van Abraham aan God. Het was een beproeving voor Abraham, die zo lang had moeten wachten op een zoon. Uiteindelijk kreeg hij die, echter niet verwekt bij zijn vrouw Sarah, maar bij zijn slavin Hagar. Die zoon heette Ismaël.
Het zou, aldus talloze moslims, om die zoon gaan.
Wie echter de bijbel kent, weet dat Abraham alsnog een zoon kreeg van zijn vrouw, vanaf dat moment Sara geheten, en wel Izaäk. Dat was de zo lang verwachte zoon die Abraham als beproeving aan Gods trouw diende te offeren.

Opmerkelijk is, dat in de koran niet genoemd wordt om welke zoon het gaat. Men neemt echter aan, dat het Ismaël betrof en vanuit islamitisch standpunt bekeken is dat wel zo handig, immers daarmee claim je zelf de uitverkorenen van God te zijn. En dat merken wij tot op de dag van vandaag.
Verder nam Mohammed niet de moeite Hagar en Sara te noemen in de betreffende soera. Het hele verhaal hierover werd er even snel doorgejast. Een vluggertje zeg maar.

dinsdag 9 november 2010

Pakistan: christelijke vrouw ter dood veroordeeld voor "godslastering"

Vertaald uit het Engels door TP

Het enige wat zij eigenlijk deed was het bekennen van haar christelijk geloof.
Islamic Tolerance Alert: "Punjab: christelijke vrouw ter dood veroordeeld wegens godslastering," uit Azië Nieuws, 9 november (met dank aan C. Cantoni):

Islamabad (AsiaNews / agentschappen) - Pakistan heeft "een grens overschreden" met een veroordeling tot de dood  van een christelijke vrouw wegens godslastering. Asia Bibi, een 37-jarige landarbeidster, moeder van twee kinderen, werd veroordeeld voor het plegen van heiligschennis voor haar collega's tijdens een verhitte discussie over religie in het dorp Ittanwali in juni vorig jaar.

maandag 8 november 2010

Sharia-doelwit: Elisabeth Sabaditsch-Wolff

O. DELECRUZE - 07 NOVEMBER 2010


door Fjordman

Velen volgen de 'hate speech'-zaak tegen Elisabeth Sabaditsch-Wolff in Oostenrijk op de voet, en zijn in stijgende mate onthutst geraakt over de onverbloemde ideologische censuur die het representeert. Nu is iedere censuur van belangrijke kwesties alarmerend, maar wat deze zaak bijzonder ernstig maakt, is dat wat hier op het spel staat, niets minder is dan het voortbestaan van de Westerse beschaving.

Terwijl islamitische leiders openlijk pochen over het infiltreren van het Westen, om het te onderwerpen en te vernietigen, worden Westerse burgers door hun eigen autoriteiten op de hielen gezeten wegens het vertellen van de waarheid over de islam.

woensdag 3 november 2010

De reputatie van de onafhankelijke rechtsspraak

Inleiding:

Onderstaanstaand artikel kwam ik tegen bij Geennieuws. De schrijfster is volgens die site vermoedelijk een Belgische. Dat is mogelijk, maar het artikel is zeker ook op de Nederlandse situatie gericht Zelf vermoed ik, dat zij lange tijd in het buitenland heeft gewoond, gezien haar taalgebruik. Het doet mij een beetje denken aan een Canadese nicht van mij, die hier onlangs was en al haar best deed zo goed mogelijk Nederlands te spreken.
Mogelijk zullen we het ooit te weten komen.
Ik meld dit, omdat er altijd mensen zijn die de inhoud van een artikel menen te kunnen afdoen als 'niet serieus te nemen', vanwege de taalfouten.
De inhoud getuigt nochtans van een gedegen kennis van zaken. Het enige dat ik er daarom aan veranderd heb is een toegevoegde 's' in het woord rechtsspraak in de titel.

TP

door Ilona Sterre
Geschreven op: 2 november 2010

03-09-justitie
In de lente van dat jaar 1683, vertrekt een leger van driehonderdduizend moslims, onder bevel van Karà Mustafà uit Istanbul en trekt naar het Westen. Een machtig leger. Het machtigste dat Europa ooit gezien heeft. Een indrukwekkende massa mannen, paarden, kamelen en wagens. Ze plunderen dorpen. Ze roven alles wat eetbaar is. Ze ontvoeren vrouwen om de seksuele driften te bevredigen van duizenden soldaten die twintig, dertig kilometer per dag moeten marcheren.

Het doel dat Mohammed IV zich stelde was het veroveren van Wenen, om daarna met zijn legers naar Rome te trekken en, eenmaal daar aangekomen, om de Sint-Pieter basiliek in een moskee te veranderen. Net als zijn voorouders, jaren daarvoor, hadden gedaan met de schitterende, weergaloze basiliek Aya Sophia te Constantinopel (naam verandert in “istanbul”). (…..)

dinsdag 2 november 2010

Landverraad

door Cor Stoker

Oeps wat zeg ik nu weer, maar goed hier eerst even een definitie van Wiki “Landverraad is een verzamelnaam van misdrijven waarbij de externe veiligheid van een land in gevaar wordt gebracht. Hieronder vallen onder meer het doorspelen van staatsgeheimen aan een vreemde mogendheid en het medewerking verlenen aan een vijand in oorlogstijd (collaboratie).”

We gaan nog even verder en blijft u er even bij, want dit artikel zal enigszins als controversieel worden beschouwd, men kan het zelfs als smaad en laster beschouwen, maar soms moet je dingen scherp zetten om begrepen te worden.