donderdag 29 oktober 2009

Dwaze Christenen

door TP

Zij trekken aan één en dezelfde kant. De mohammedanen krijgen de steun van de linkse partijen, die toch ook naar de Internationale streven en aangezien het linksom niet wil lukken...
Hoewel hun minachtende uithalen naar de Christenen nog onmogelijk vergeten kunnen zijn, werpen ook die laatsten zich in volle overtuiging in de strijd en trekken mee uit volle kracht. Immers, de islam is ook een religie, zo hebben zij zich laten wijsmaken. En met die religie wordt door links de spot niet gedreven, dus kan men daar 'veilig' bij aanhaken. Samen met de rooien.
"Trekken jongens!"

Nog steeds is men zich te weinig bewust van het gevaar dat de islam inhoudt. Velen blijven maar stug volharden in het sprookje, dat dit een religie is vergelijkbaar met andere. Het is een pertinente denkfout.
De islam is een totalitaire ideologie, die onmiskenbaar uit is op wereldoverheersing. Het kalifaat is het eindstreven. Een wereld geheel onderworpen aan Allah! Welk één ideale toestand! Iedereen gelukkig! Nu ja, de leiders een ietsiepietsie meer dan het klootjesvolk. Maar daarin verschillen socialisme en islam nauwelijks.
Er zal geen oorlog meer zijn. Op voorwaarde natuurlijk dat ieder buigt voor de leide... ehm... Allah, de geweldenaar. Want wie dat niet doet zal zijn leven niet zeker zijn. Stenen zat!